Και κάπως έτσι φτάνουμε στην Ιταλία!
Η περιοχή της Τοσκάνης στην κεντρική Ιταλία φιλοξενεί μερικές από τις πιο αναγνωρίσιμες αναγεννησιακές τέχνες και αρχιτεκτονική στον κόσμο. Είναι επίσης μια από τις πιο αξιοσημείωτες περιοχές κρασιού στον κόσμου αλλά φημίζεται και για την πληθώρα των μεσαιωνικών κάστρων.
Αυτός ο γάμος λοιπόν, ήταν ένα 5ήμερο ταξίδι που ξεκίνησε μια Παρασκευή, έληξε μια Τρίτη και απαιτούσε λεωφορείο και ταξίδι με κρουαζιερόπλοιο μέχρι την Ανκόνα.
Τα events ξεκίνησαν την Παρασκευή στην cult 80’s ντίσκο του πλοίου, το Σάββατο με το pre-wedding dinner στην τοπική τρατορία με τις λιχουδιές και φυσικά τη διάσημη ιταλική grappa!
Η Κυριακή ήταν η Μεγάλη Ημέρα! Η τελετή πραγματοποιήθηκε στην ορθόδοξη εκκλησία της Σιένα, μια πόλη που διακρίνεται από τα μεσαιωνικά κτίρια από τούβλα, και η νύφη ήρθε σε ένα παλιό κουκλίστικο κόκκινο Fiat 500.
Η δεξίωση πραγματοποιήθηκε στο όμορφο κάστρο πίσω στο χωριό, όπου το ζευγάρι καλωσόρισε τους καλεσμένους με ζωντανή μπάντα  και τενόρο  στον κήπο του κάστρου, ενώ το δείπνο πραγματοποιήθηκε στο σαλόνι του κάστρου.

Ο συνδυασμός ενός υπέροχου χώρου και του απλού αλλά κομψού τέχνης de la table έκανε αυτό το γάμο, έναν από τους αγαπημένους μας!

 

Other beautiful weddings