‘Οπως συμβαίνει με όλα τα επαγγέλματα, υπάρχουν project που αγαπάς και άλλα που ανυπομονείς να τελειώσουν. Υπάρχουν πελάτες με τους οποίους ταιριάζεις και άλλοι με τους οποίους καταφέρνεις να σνυπάρξεις. Σε αυτή την περίπτωση, όλα τα συστατικά του γάμου ήταν φτιαγμένα για να ‘δέσουν’, και έτσι αυτός ο γάμος έγινε ένας από τους Top 5!
Ο Michael -μισός Αιγύπτιος και μισός Αγγλος, και η Lizzie -μισή Αυστραλή και μισή Ελληνίδα, αποφάσισαν να παντρευτούν στις Σπέτσες. Εκτός από το γεγονός οτι επέλεξαν την Ελλάδα (yey!), μας χαροποίησε το οτι επέλεξαν το γραφείο μας για να πραγματοποιήσει το γάμο τους αλλά και να κάνει πραγματικότητα όλα τα έθιμα και τις παραδόσεις που κουβαλά ο καθένας από την οικογένειά του.

Οι εορτασμοί ξεκίνησαν την προηγούμενη ημέρα, με ένα pre-wedding cocktail event, και τελείωσαν την επομένη του γάμου με ένα πλούσιο BBQ party.

Αυτό που ήθελαν είναι ένα φρέσκο και καλοκαιρινό concept, πράγμα που μας οδήγησε σε ένα concept με βάση το λεμόνι και χρωματική παλέτα σε πράσινο, κίτρινο και χρυσό.
Κομμάτι της δικαόσμησης ήταν φυσικά και τα wedding favors, που ήταν μπουκαλάκια λαδιού και μικρά υφασμάτινα σακουλάκια με κουφέτα.

Το highlight της ημέρας ωστόσο ήταν η έκπληξη ενός από τους κουμπάρους, που είχε φέρει Σκωτσέζο οργανοπαίκτη γκάιντας, ο οποίος έντυσε την αναμονή των καλεσμένων στην εκκλησία.

Other beautiful weddings