Η Θεώνη και ο Γιώργος, ένα όμορφο ζευγάρι που ζει στο Λονδίνο επέλεξε αυτόν τον όμορφο προορισμό, τη Μονεμβασιά -γνωστή για το μεσαιωνικό της φρούριο- για τον καλοκαιρινό γάμο τους. Το ξενοδοχείο Kinsterna κρατήθηκε για τρεις ολόκληρες μέρες, ώστε όλοι οι φίλοι τους που ταξίδευαν από την Ελλάδα και το εξωτερικό να περάσουν χρόνο με το ζευγάρι.

Οι γαμήλιες εκδηλώσεις ξεκίνησαν την Παρασκευή το βράδυ, με ένα cocktail party μέσα στο μαγευτικό κάστρο της Μονεμβασιάς, όπου ήταν και το σημείο συνάντησης για όλους τους καλέσμένους που ταξίδεψαν από το εξωτερικό. Το πρωί του Σαββάτου ξεκίνησε δυναμικά με το στήσιμο του φωτισμού και την τοποθέτηση της γιρλάντας πάνω από το χώρο του δείπνου, τη διακόσμηση των τραπεζιών καθώς και με όλες τις εκκρεμότητες της τελευταίας στιγμής. Το 3ημερο έκλεισε με ένα post wedding BBQ και πάλι στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου προτού ξεκινήσει η αναχώρηση των πρώτων καλεσμένων.

Είναι πάντα χαρά να συνεργαζόμαστε με ζευγάρια με εγγενή κομψότητα και γούστο, με τα οποία μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για τον αισθητικό σχεδιασμό του γάμου.

Other beautiful weddings