Kind Words

Η Ντένη & ο Πάνος είπαν…

Αν σας ενδιαφέρει ένας κομψός, απλός αλλά μοναδικός γάμος, τότε ήρθατε στο σωστό μέρος! Το να ζεις στο Λονδίνο και να προσπαθείς να διοργανώσεις έναν μεγάλο γάμο στην Αθήνα και μάλιστα σε μια δημοφιλή ημερομηνία μπορεί να αποδειχθεί πολύ αγχωτικό και μια αρκετά μεγάλη πρόκληση. Αυτό τουλάχιστον σκεφτόμασταν προτού γνωρίσουμε τη Ροζίνα! Η Ροζίνα και η ομάδα της κατάφεραν να εξαλείψουν το όποιο άγχος είχαμε, και μας βοήθησαν τόσο με τις προτάσεις τους γύρω από την τοποθεσία του γάμου αλλά και με τους συνεργάτες που μας βοήθησαν, οι οποίοι ήταν όλοι εξαιρετικοί επαγγελματίες. Η επικοινωνία δεν ήταν μόνο άκρως επαγγελματική, αλλά και πολύ διασκεδαστική!

Κάτι άλλο πολύ σημαντικό – και ίσως σπάνιο στη βιομηχανία του γάμου- είναι η ειλικρίνεια, η ευθύτητα και το γεγονός πως λαμβάνει σοβαρά υπ’όψην της τις ανάγκες του κάθε ζευγαριού. Πέραν όλων των άλλων, αυτό αντικατοπτρίζεται στις πολύ λογικές τιμές και τα πακέτα της.  Την ημέρα του γάμου μας ήταν εκεί με την ήρεμη, αλλά δυναμική της στάση ώστε να χειριστεί τις λεπτομέρειες της τελευταίας στιγμής αλλά και να διαβεβαιώσει οτι θα ήταν μια υπέροχη ημέρα για εμάς και τις οικογένειές μας. Είμαστε κάτι παραπάνω από χαρούμενοι με το αποτέλεσμα! Ακόμα και εμείς -που ξέραμε τί να περιμένουμε- εντυπωσιαστήκαμε τόσο με τη διακόσμηση όσο και με τη διοργάνωση, η οποία ξεπέρασε τις προσδοκίες μας! ‘Ολοι οι καλεσμένοι μας έλεγαν πως αυτός ήταν ο καλύτερος γάμος στον οποίο πήγαν ποτέ! Προτείνουμε τη Dreams In Style χωρίς δεύτερη σκέψη! :-)

Η Δάφνη και ο Δημήτρης είπαν…

Η Ροζίνα και η ομάδα της πέραν του απίστευτου επαγγελματισμού τους μας έφεραν σε επαφή με εξαιρετικούς επαγγελματίες του χώρου. Πάντα λαμβάναμε άμεσες απαντήσεις, οι προτάσεις της ήταν καλαίσθητες και είχαν τον προϋπολογισμό στο μυαλό. Το κυριότερο όμως ήταν πως η Ροζίνα και η ομάδα της ήταν πάντα ευχάριστη και αισιόδοξη, κάνοντας τη διαδικασία του γάμου πολύ εύκολη.

Η Δήμητρα & ο Γιώργος είπαν…

Προσλάβαμε τη Dreams in Style να μας βοηθήσει να διοργανώσουμε το γάμο μας. Η βοήθειά τους ήταν πολύτιμη και κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης αλλά και την ημέρα του γάμου. Μας πρότεινε εξαιρετικούς επαγγελματίες τους οποίους συντόνισε με τρόπο που το αποτέλεσμα ήταν υπέροχο. Συνιστούμε ανεπιφύλακτα την Dreams in Style και πιστεύουμε πως όποιο ζευγάρι παντρεύεται θα βρει τη βοήθεια της Ροζίνας και της ομάδας της πολύ σημαντική!

Η Σταυρούλα και ο Γιώργος είπαν…

Ενθουσιώδης αλλά σοβαρή επαγγελματίας, δυναμική αλλά με προσοχή στη λεπτομέρεια, παίρνει υπ’οψην τα «θέλω» του ζευγαριού αλλά έχει και αντιπροτάσεις, χαμογελάει αλλά είναι και αποτελεσματική. Νιώσαμε πως η Ροζίνα μας φρόντισε εξαιρετικά και χαρήκαμε ιδιαιτέρως που ήταν μέρος αυτής της τόσο ξεχωριστής μέρας για εμάς.

Η Λίνα και ο Πέτρος είπαν…

Χωρίς αμφιβολία η Ροζίνα και η ομάδα της είναι απαραίτητο συστατικό όταν σχεδιάζετε το γάμο σας. Το περασμένο καλοκαίρι ανέλαβαν τη διοργάνωση του δικού μας γάμου, και η ανεκτίμητη βοήθεια τους ξεπέρασε τις προσδοκίες μας, έχοντας ως αποτέλεσμα υπέροχες αναμνήσεις όχι μόνο για εμάς, αλλά και για τους φίλους και τις οικογένειές μας! Η Ροζίνα κατάλαβε στιγμιαία τις προσωπικότητές μας και δημιούργησε μια τέτοια μέρα η οποία να ταιριάξει ιδανικά με το γούστο και το ύφος μας. Δεδομένου ότι έπρεπε να προγραμματίσουμε το γάμο μας από το εξωτερικό, η βοήθεια της Dreams In Style ήταν ακόμη πιο κρίσιμη και σημαντική για εμάς. Η προσοχή της στη λεπτομέρεια και τις οργανωτικές δεξιότητες είναι εξαιρετική και δεν θα μπορούσαμε να ζητήσουμε περισσότερα! Πάντα εκεί όταν την χρειαζόμασταν, με υψηλά επαγγελματικά πρότυπα και έντονο ενδιαφέρον για να μας βοηθήσει να εκπληρώσουμε την ημέρα του γάμου μας όπως την ονειρευτήκαμε.

Η Θεώνη & ο Γιώργος είπαν…

Η οργάνωση ενός γάμου από το εξωτερικό μπορεί να είναι δύσκολη και αγχωτική αν δεν έχετε τους κατάλληλους ανθρώπους δίπλα σας. Παρότι ζούμε στο Λονδίνο, αποφασίσαμε ότι θέλαμε ένα destination wedding για Σαββατοκύριακο στη Μονεμβασιά, ένα ιδιαίτερο μέρος για εμάς. Ένας φίλος μας συνέστησε τη Ροζίνα καθώς είχε οργανώσει με επιτυχία τον γάμο της.

Από την πρώτη στιγμή ξέραμε ότι ήταν το σωστό άτομο. Η Ροζίνα είναι πολύ οργανωμένη, επαγγελματίας, πολύ υπομονετική, πάντα πρόθυμη να ικανοποιήσει τα αιτήματά μας, πολύ ευαίσθητη και κυρίως πολύ χαρούμενη και χαμογελαστή. Έχοντας τη Ροζίνα δίπλα μας, ένιωθα σαν να έχω τον καλύτερο φίλο μου να με βοηθά σε όλη τη διαδικασία.

Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, εμπιστευθήκαμε πλήρως την ίδια και την ομάδα της, και έτσι μπορέσαμε να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε κάθε στιγμή με τους φίλους και τις οικογένειές μας, χωρίς να αγχωθούμε για το οτιδήποτε. Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη Ροζίνα και την ομάδα της από από την καρδιά μας, που μας βοήθησαν να κάνουμε τη διοργάνωση του γάμου μας εύκολη & διασκεδαστική, καθώς και για την υπομονή της μέχρι το τέλος! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ!!! Δεν ξέρουμε τι θα κάναμε χωρίς εσάς!

Η Αργυρώ και ο Κωνσταντίνος είπαν…

Η Ροζίνα είναι ένας εξαιρετικός άνθρωπος για να συνεργαστεί κάποιος. Με προσανατολισμό στις λεπτομέρειες, με μεγάλο πάθος για τη δουλειά της, πολύ δημιουργική και γεμάτη φρέσκες και σύγχρονες ιδέες. Από πολύ νωρίς, προσέφερε ένα χρονοδιάγραμμα με καθήκοντα ενώ ανέλυε τον προϋπολογισμό μας, στέλνοντας μας τακτικές ενημερώσεις για την πρόοδο. Είχε μια φανταστική ικανότητα να προμηθεύει το καλύτερο από όλα όσα χρειάζομασταν για την ημέρα του γάμου μας. Καθώς ζούμε στο εξωτερικό, την εμπιστευθήκαμε για πολλές από τις αποφάσεις και ποτέ δεν σταμάτησε να μας εντυπωσιάζει, διατηρώντας τα πάντα σύμφωνα με το στυλ και τον προϋπολογισμό μας. Την ημέρα του γάμου η ήρεμη και οργανωμένη προσωπικότητά της ήταν το κλειδί για να κρατούν τα πάντα υπό έλεγχο. Χωρίς τη βοήθεια της Ροζίνας και τις εξαιρετικές οργανωτικές της ικανότητες, η ημέρα του γάμου μας δεν θα ήταν τόσο όμορφη και χωρίς άγχος. Σχεδίασε τα πάντα στην εντέλεια, κάνοντας την ημέρα του γάμου μια αξέχαστη εμπειρία!

Η Μαρία & ο Herman είπαν…

Η διοργάνωση του γάμου μας με την Dreams In Style ήταν μια εξαιρετική εμπειρία! Ως ζευγάρι γάμου που ζει στο εξωτερικό, αρχικά ανησυχούσαμε πώς να προετοιμάσουμε σωστά τον γάμο μας στην Πάρο. Έχοντας εμπιστευτεί τα πάντα στη Ροζίνα και την ομάδα της, μας έδωσε μια φοβερή ηρεμία. Η οπτική της στη λεπτομέρεια, οι λεπτομερείς της χειρισμοί και η προσωπική και φιλική προσέγγιση όλων των εμπλεκομένων ήταν για εμάς το κερασάκι στην τούρτα! :-) Η Dreams In Style συνιστάται ανεπιφύλακτα!

Η Εύα & ο Frank είπαν…

Η Ροζίνα και η ομάδα της μας βοήθησαν πολύ να έχουμε το ωραιότερο Σαββατοκύριακο που θα μπορούσαμε να φανταστούμε. Όλα πήγαν πολύ ομαλά και όλα είχαν ρυθμιστεί μέχρι τις τελευταίες λεπτομέρειες. ‘Ετσι μπορέσαμε απλά να επικεντρωθούμε στην αγάπη μας, στους καλεσμένους μας και στον εορτασμό του γάμου μας. Όλα τα άλλα είχαν φροντιστεί. Στην προετοιμασία είχαμε μερικά ειδικά αιτήματα, καθώς θέλαμε να κάνουμε τα πάντα με το δικό μας στυλ. Η Ροζίνα ήξερε γρήγορα τι θέλαμε, το υποστήριξε και το πραγματοποίησε. Σας ευχαριστούμε πολύ, Ροζίνα εσύ και η ομάδα σου, είστε οι καλύτερες!