Συχνές Ερωτήσεις

Τι είναι ο διοργανωτής γάμου? Είναι ο άνθρωπος που εξασφαλίζει οτι η μέρα του γάμου σας θα εξελιχθεί όπως ακριβώς την έχετε ονειρευτεί ενώ κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας του γάμου σας εξαλείφει το στρες που έχουν όλα τα ζευγάρια.
Γιατί χρειάζομαι διοργανωτή γάμου? Γιατί αυτή είναι η μέρα σας! Προκειμένου να πάνε όλα βάσει προγράμματος και να αποφευχθεί κάθε απρόοπτο, θα χρειαστείτε μια επαγγελματική καθοδήγηση από κάποιον που έχει την ικανότητα, τη γνώση και διορατικότητα καθώς και αρκετές επαφές με προμηθευτές για να το φέρει εις πέρας.
Με λίγα λόγια, ένα από τα σημαντικότερα δώρα του διοργανωτή απέναντι στο ζευγάρι είναι να τους παράσχει την ψυχική ηρεμία που χρειάζονται.
Με ποιό τρόπο μπορεί να με βοηθήσει ένας διοργανωτής γάμου με τον προϋπολογισμό του γάμου μου? Θα βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε τον προϋπολογισμό που διαθέτετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να αποφύγετε όποια περιττά έξοδα. Πάντα σε συνεργασία μαζί σας θα προσδιορίσει τα κομμάτια εκείνα του γάμου που σας ενδιαφέρουν περισσότερο και θα σας κατευθύνει αναλόγως. Με αυτόν τον τρόπο δεν κερδίζετε μόνο χρήματα, αλλά και χρόνο!
Πώς ξέρω οτι η Dreams in Style είναι κατάλληλη για εμένα? Προτού πάρετε τις τελικές σας αποφάσεις, κάντε μια έρευνα γύρω από διάφορες εταιρίες και διοργανωτές γάμου. Λόγω του οτι θα περάσετε ένα σημαντικό χρονικό διάστημα μαζί με τον επαγγελματία που θα επιλέξετε, θα πρέπει να νιώθετε άνετα μαζί του αλλά και να έχετε όση χημεία χρειάζεται για να κάνετε μαζί αυτό το ταξίδι.
Αναλαμβάνετε και γάμους εκτός Αθηνών? Φυσικά! Αγαπάμε τους γάμους αυτούς και τα πανέμορφα σκηνικά που μας παρέχουν.
Δεν είμαι 'Ελληνας, αλλά θα ήθελα να παντρευτώ στην Ελλάδα. Είναι δυνατό κάτι τέτοιο? Φυσικά και είναι! Η Ελλάδα αποτελεί έναν μαγευτικό προορισμό για πολλούς κατοίκους του εξωτερικού και οι 'Ελληνες που φημίζονται για τη φιλοξενία τους, καλοσωρίζουν τους γάμους που έρχονται από το εξωτερικό, κάνοντας την Ελλάδα έναν τόπο που προτιμάται για γαμήλιος προορισμός.
Μπορείτε να αναλάβετε τη διοργάνωση ενός γάμου όπου τόσο η νύφη όσο και ο γαμπρός είναι άλλης εθνικότητας? Βέβαια! 'Εχουν υπάρξει αρκετές φορές όπου έχουμε αναλάβει τέτοιους γάμους οι οποίοι τελέστηκαν είτε με πολιτικό είτε με χριστιανικό γάμο. Το πιό βασικό κομμάτι στη διοργάνωση ενός τέτοιου γάμου είναι η αντιμετώπιση της γραφειοκρατίας και των πολλών εγγράφων που θα χρειαστεί να κατατεθούν. Ωστόσο, ο κάθε γάμος ενδέχεται να χρειαστεί άλλα έγγραφα, αφού εξαρτάται από την εθνικότητα αλλά και τη θρησκεία του γαμπρού αλλά και της νύφης. Η Dreams Ιn Style με χαρά θα σας κατευθύνει σε αυτή τη διαδικασία και θα αναλάβει τη διεκπεραίωση όλων των απαραίτητων εγγράφων μέχρι την ολοκλήρωσή τους
Ποιές είναι οι υπηρεσίες που προσφέρει η Dreams in Style? Η Dreams in Style προσφέρει μια γκάμα υπηρεσιών ξεκινώντας από το σχεδιασμό του γάμου και την επαφή με τους προμηθευτές και τους παρόχους υπηρεσιών, μέχρι την οργάνωση και εκτέλεση του πλάνου μεταφοράς και αποθήκευσης του εξοπλισμού, τις μετακινήσειςκαι τον συντονισμό εκείνης της μέρας. Στην πρώτη μας συνάντηση θα σας καθοδηγήσουμε λεπτομερώς στις υπηρεσίες μας και βάσει των αναγκών σας, θα αποφασίσετε τι σας ταιριάζει καλύτερα.
Φυσικά είμαστε πάντοτε πρόθυμοι να συζητήσουμε μαζί σας οποιαδήποτε ιδιαίτερη επιθυμία σας, ώστε να σας βοηθήσουμε να είναι πραγματικά ξεχωριστή αυτή η μέρα για εσάς.
Πόσο νωρίς θα πρέπει να ξεκινήσει η συνεργασία με έναν διοργανωτή γάμου? 'Οσο νωρίτερα, τόσο καλύτερα. Αυτό γίνεται για να υπάρχει πολύς χρόνος για ενδελεχή έρευνα καθώς και για τη δέσμευση ημερομηνίας από μέρους του διοργανωτή. Ιδανικά ο σχεδιασμός ενός γάμου ξεκινάει 8-10 μήνες πριν. Στην περίπτωση όμως που δεν υπάρχει αυτή η δυνατότητα, μπορείτε οποιαδήποτε στιγμή να απευθυνθείτε σε έναν διοργανωτή γάμου και να σας βοηθήσει σε όποιο σημείο της οργάνωσης βρίσκεστε.
Αν χρειαστώ την καθοδήγησή σας σε σύντομο χρονικό διάστημα πριν το γάμο, θα μπορέσετε να με βοηθήσετε? Ο όρος ´σύντομο χρονικό διάστημα' είναι κάτι υποκειμενικό, αφού οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται τον χρόνο διαφορετικά. Έτσι, οι 2 μήνες στο μυαλό κάποιου μπορεί να είναι υπεραρκετοί για όλες τις απαραίτητες προετοιμασίες, ενώ για κάποιον άλλο οι 8 μήνες προετοιμασίας μετά βίας επαρκούν. Ο,τι και αν θεωρείτε ως 'σύντομο χρονικό διάστημα', μη διστάσετε να επικοινωνήστε μαζί μας και εμείς θα κάνουμε το καλύτερο δυνατό για εσάς!
Πώς γίνεται η χρέωση των υπηρεσιών σας? Επειδή όλες μας οι προσφορές είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες του εκάστοτε ζευγαριού, η χρέωση εξαρτάται από τις υπηρεσίες της Dreams in Style που σας ενδιαφέρουν.
Υπάρχει χρέωση για την πρώτη συνάντηση? Φυσικά και όχι! Σε αυτή τη συνάντηση μας δίνεται η ευκαιρία να γνωριστούμε, να συζητήσουμε για τα σχέδιά σας, τον προϋπολογισμό που διαθέτετε και το στυλ που έχετε στο μυαλό σας.
Ποιός είναι ο προϋπολογισμός που θα πρέπει να έχει ένα ζευγάρι? Αυτό είναι μια απάντηση σε άμεση συνάρτηση με τον αριθμό των καλεσμένων σας, αλλά και των επαγγελματιών που θα πλαισιώσουν εκείνη την ημέρα με τις υπηρεσίες τους. Σε γενικές γραμμές για έναν γάμο 120 ατόμων, θα πρέπει να υπολογίζετε minimum €35.000