Φλαμανδική ομορφιά

Διοργάνωση/Συντονισμός
Dreams In Style
Φωτογράφος
Vasilis Kouroupis Photography
Βιντεογράφος
Wedcolors Cinematography
Χώρος
Ktima Orizontes
Λουλούδια
Fevronia
Προσκλήσεις
Atelier Invitations
Γλυκά
Pavlovs Lab
Οίκος Νυφικών
Anna Anemomilou
Ενοικίαση
White Lilac
Make up & Μαλλιά
Frantzeska Koukoula
Wedding Blog
Love my Moments

Η τεράστια αγάπη που τρέφω τόσο για τους χειμερινούς γάμους, όσο και για τη χρωματική παλέτα με χρυσό-μαύρο-κόκκινο, με οδήγησαν σε αυτή την υπέροχη φωτογράφιση που φιλοξένησε το αγαπημένο Love my Moments, με σκοπό να δώσει έμπνευση στα ζευγάρια που σκέφτονται να παντρευτούν χειμώνα.

Λόγω του οτι τα κυρίαρχα χρώματα της παλέτας (μαύρο, κόκκινο, μπορντώ) αντιπροσωπεύονται από κατεξοχήν χειμωνιάτικα λουλούδια, καθώς και το γεγονός οτι είναι έντονα από τη φύση τους, θεωρώ οτι είναι η επιτομή της χειμερινής διακόσμησης.
Το χρυσό από την άλλη μεριά, είναι ένα χρώμα που αν χρησιμοποιηθεί σωστά, δίνει ένα πολύ κομψό τόνο σε όλο το γάμο και απογειώνει τη διακόσμηση. Μικρά αντικείμενα σε χρυσό λοιπόν, θα κάνουν σίγουρα τη διαφορά θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των καλεσμένων σας. Δεν χρειάζεται να χρησιμοποιήσετε μεγάλα αντικείμενα ή να γίνει εκτεταμένη χρύση του χρυσού χρώματος, μην ξεχνάτε πως η διαφορά κρίνεται στις λεπτομέρειες!

Η ζωγραφική της νεκρής φύσης βασισμένη στους Φλαμανδούς καλλιτέχνες, υπήρξε η βάση για το σχεδιασμό των προσκλητηρίων και των υπόλοιπων γραφιστικών αντικειμένων και σε αυτή οφείλεται ο -ιδιαίτερος- τίτλος της φωτογράφισης!

Φυσικά, όπως όλα τα πράγματα, έτσι και αυτή η φωτογράφιση ήταν αποτέλεσμα ομαδικής δουλειεάς και χωρίς την πολύτιμη βοήθεια των αγαπημένων και υπερ-ταλαντούχων συνεργατών μας δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί.

Σας ευχαριστώ όλους!
xxx
Ροζίνα